marian zcm Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Salutare!Am si eu o problema,amortizorul spate dreapta e terminat!Este vorba depre o planeta 5.Are cineva unul care nu-i mai trebuie?Practic mie i-mi trebuie corpul acela cu dop filetat,partea care vine montata in bascula,are filetul interior terminat,practic nu mai lucreaza curge tot uleiul jos nu mai spun ca la drum e vai de ea!daca e cineva dispus sa ma ajute contra cost(bineinteles)rog PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Salutare!Am si eu o problema,amortizorul spate dreapta e terminat!Este vorba depre o planeta 5.Are cineva unul care nu-i mai trebuie?Practic mie i-mi trebuie corpul acela cu dop filetat,partea care vine montata in bascula,are filetul interior terminat,practic nu mai lucreaza curge tot uleiul jos nu mai spun ca la drum e vai de ea!daca e cineva dispus sa ma ajute contra cost(bineinteles)rog PM. frate nu am ...dar iti recomand sa verifici bascula sa vezi daca ai joc in ea ..si cred ca ai. .... iar amortizoarele schimbale cu noi.... o sa simti diferenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 amortizoarele noi is de toata .. nu se compara cu alea de ij 56,ti- le-as recomanda pe cele din urma,in caz ca nu dispui de o pereke de japoneze. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate