windwalker Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 a facut careva drumul asta? eu sunt din bistrita si as vrea la vara sa ma duc la mare(costinesti) TRE sa stiu ceva de drumul asta ca sa nu am probleme cred ca am sa fiu numai eu si prietena mea si nu as vrea sa am surprize va multumesc anticipat asta e motorul sper sa fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Din cate stiu eu de Costinesti s-a cam ales prafu' dupa tunami-ul ala din toamna......, poate pana la vara il repara ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Tot ce-to pot spune este ca vi-se face praf poponeata pe motorul ala, pe la Tg-Mures deja veti plange de durere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate