topquad Postat Decembrie 27, 2005 Share Postat Decembrie 27, 2005 SUNTEM DIN CAMPINA SI AVEM UN SERVICE MOBIL; DACA NU ESTE PREA GRAV O REZOLVAM PE LOC DACA NU O DUCEM IN ATELIERUL NOSTRU PUTEM REZOLVA PRACTIC, ORICE PROBLEMA MECANICA, REPARAT CUTII DE VITEZE, INDREPTAT FURCI, ELECTRICA, INTRETINERE PERIODICA, REGLAJE, PIESE DE SCHIMB, CONSUMABILE, PENTRU TOT CE INSEAMNA ATV-MOTO DACA ESTE CAZUL PUTEM LUCRA CU COMPANIILE DE ASIGURARE Dir. Tehnic Tel: 0722 485 190 Teri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 s-a notat daca vor fi probleme nu voi ezita sa va chem in comarnic pentru o aprilia quasar 180 care este si care nu prea doreste sa se strice eu imi dau silintza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 s-a notat daca vor fi probleme nu voi ezita sa va chem in comarnic pentru o aprilia quasar 180 care este si care nu prea doreste sa se strice eu imi dau silintza uga uga nea teri. ce mai faci ba baiatule. ti-ai facut atelier mobil? bravo tie. sa pui mana sa ne aduni de pe une ramanem an pana. fratilor apelati cu toata ancredersa. bun meserias. mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topquad Postat Decembrie 31, 2005 Autor Share Postat Decembrie 31, 2005 s-a notat daca vor fi probleme nu voi ezita sa va chem in comarnic pentru o aprilia quasar 180 care este si care nu prea doreste sa se strice eu imi dau silintza Sper sa nu ai nevoie de reparatii, de altfel este un model reusit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate