m3talgod Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Il am din iunie 2005. Din Septembrie pe drumurile noastre. Astept cu nerabdare sezonul 2006 si sper sa va cunosc pe toti pe la intruniri. Iata bebelusul meu: Frumusel zic eu:) Sa ne vedem cu bine pe drumuri uscate! Pete aka m3talgod P.S. Imi trebuiesc cauciucuri noi. De unde fac rost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Sa aveti grija unul de altul Cati mai multi km fara incidente neplacuta!! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Arata foarte bine Asfalt de care va place sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 nice Cat mai multe iesiri pe 2 roti fara evenimente neplacute! Take care! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate