FlorineluSPR Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 buli testeaza noua scula ne-am distrat pe cinste paricipanti: mirel:ranger 125 buli"dr 350 lewa:dr 600 las pozele sa vorbeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 lewa ce drac de motocicleta e aia galbena cu rosu?ca are pinionul un pic mai mic decat roata spate..apropos pe cat e roata spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 e o chinezaraie dar merge de rupe se tine peste tot dupa noi are roata pe 12 spate si pe fata 14.dar am modificato noi ca era mai mica i-am lungit bascula pe spate si telescoapele pe fata nu stiu daca se observa si modificarea la furca si la bascula.oricum pentru jupanu' de o alearga e cam pe masura:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 f tare faru cum i-ati lungit telescoapele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 poi furca se lasa mai jos dar iesea de pe jug de sus.si i-am facut la strung 2 prelungiri pe doua diametre si merge la fix.sa si lungit sa si inaltat!!faru e original.dar pe bune fratilor merge ca racheta:))) nu simte deloc panta si e usoara(70kg) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buli_Alex Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 fratioare a fost superba plimbarea , poate pana saptamana viitoare se mai topeste zapada si o sa mergem mai multi . oricum a fost super si pe zapada asta :X:X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_alex_moto Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Bravo bai Alex frumoasa achizitie si am vazut ca e si cam nervoasa din pozele de mai sus.S-o stapanesti sanatos si sa o turezi in panta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 hai bay tu nu ai de gand sa scoti barzaunele???sau e tot in hibernare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate