MotĂśrizer Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Care este diferentza intre modele EGS,EXC,SX vreau sa imi iau un EGS ce pot sa fac cu el, ma chinui offroad? se gasesc piese la el? cam care e consumul la un lc4 620cc? care e buba lui in general ? shi alte date care ar trebuii sa stiu despre el inainte sa il cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Care este diferentza intre modele EGS,EXC,SX vreau sa imi iau un EGS ce pot sa fac cu el, ma chinui offroad? se gasesc piese la el? cam care e consumul la un lc4 620cc? care e buba lui in general ? shi alte date care ar trebuii sa stiu despre el inainte sa il cumpar. egs-ul e o alegere f.buna in privinta fiabilitatii. are o putere mare si o explozie f buna. are de pierdut din cauza greutatii, dar daca vrei sa faci enduro-touring si chiar rally, este excelent! daca te gandesti la hard-enduro, atunci o sa te cam chinuie greutatea, dar nu este de speriat. in privinta pieselor nu iti face griji. eu ti le pot asigura fara probleme, si sunt si destul de ieftine ! ia egs-ul cu toata increderea ! (bineinteles daca raportul pret/calitate este convenabil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 2, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2006 egs-ul e o alegere f.buna in privinta fiabilitatii. are o putere mare si o explozie f buna. are de pierdut din cauza greutatii, dar daca vrei sa faci enduro-touring si chiar rally, este excelent! daca te gandesti la hard-enduro, atunci o sa te cam chinuie greutatea, dar nu este de speriat. in privinta pieselor nu iti face griji. eu ti le pot asigura fara probleme, si sunt si destul de ieftine ! ia egs-ul cu toata increderea ! (bineinteles daca raportul pret/calitate este convenabil) btw daca poti sa intrii pe ym:dracushorul sa discutam o chestie, posibil sa intuiesti ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate