EnduroMan Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 A VENIT PRIMĂVARA !!! haideți pe coclauri !!! niÂşte poze să vă fac poftă: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanP Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 Fara cuvinte Sper ca la primavara sa vin si eu pe un traseu mai usurel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giny Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 super ar trebui sa bagi si filmuletele de la raul ca se vede mai bine ce groapa era pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Si eu care ma credeam nebun! Macar eu ma bagam vara. DECI PS: Cred ca ai bagat la greu incalzirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 frumoase poze!!! sper ca in curand sa ne intilnim si pe teren! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 9, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2006 (editat) frumoase poze!!! sper ca in curand sa ne intilnim si pe teren! Păi nu ne-am întalnit de revel. ? NU A FOST PE TEREN sau deja ţi-e dor de mine ? Eu am venit la voi... acum este randul vostru să-mi întoarceti vizita. VA ASTEPT LA DEVA ! nu ai pozele facute noaptea in fata cabanei ??? Editat Ianuarie 9, 2006 de EnduroMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 sa se faca mai cald, si te vizitam la Deva, sau te vizitam pe coclauri, ca avem mai multe sanse sa te gasim! Am cateva poze de revelion... dar inca nu toate... cand strang cateva o sa le pun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 12, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2006 super ar trebui sa bagi si filmuletele de la raul ca se vede mai bine ce groapa era pe acolo. Nu le pot atasa nici cum !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Cred ca te-ai chinuit ceca sa o scoti ca atuci cand ai sarit era seara iar cand ai scoso era noapte... Oricum... Supar tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate