VladSpeed Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) ma uit ca toti si-au prezentat consoartele...doar eu nu...probabil multi o stiu deja dar eu consider ca it`s not 2 late 2 meet SUZUK ! Este o bestiuta de 160 cp cu care ma inteleg perfect si momentan avem 4800 km (1300 km-in 2009) impreuna... Editat Martie 21, 2009 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 faina geaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 faina geaca Stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Stiu marfa zusuka! o inregistrare audio cu toba?!? se poate? apropoo . nu vinzi geaca? ce marime e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 marfa zusuka! o inregistrare audio cu toba?!? se poate? apropoo . nu vinzi geaca? ce marime e? geaca nu se da plus ca e cazuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 apropos de geaka ..prima iubire nu se uita ..asa e?....fa-mi pret la jaka.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 geaca nu se da apropos de geaka ..prima iubire nu se uita ..asa e?....fa-mi pret la jaka.... si da....prima iubire nu se uita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 tare toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 23, 2009 Autor Share Postat Martie 23, 2009 tare toba. o sa fac si un filmulet cu sound pot spune ca "dauneaza grav sanatatii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate