Sari la conținut

Chopper 50cm3


Robbie
 Share

Chopper  

50 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

da poi aia ziceam , le inscri la primarie , cu numerele alea galbene/albe/albastre/plm ... is foarte legale si nu iti trebe A sau A1 sau C+CE , te sui iti tragi o caciula in cap si mergi cu ea pe bulevard sa atragi atentia la toata lumea , bineinteles nu cum arata ci cum suna , cadru de bicicleta cu motor de drujba , pure fucking mayhem !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Strange shit!

 

La nemti n-ai voie cu pocket bikes pe sosele publice. La rumani sta altfel?

Nu prea am vazut sa comenteze militaii la asa motorete in trafic...Am vazut multi calare pe pocket-uri in oras, dar cred ca o fac pe barba lor, avand in vedere ca sunt ale dracului de mici si risti sa nu fii vazut in trafic...Mai ales pe variantele de viteza, pe care ai si pozitie cretina!Chopperele pocket sunt mai ok, ai pozitie mai decenta pe ele, mai ales daca ai pana la 1.65 inaltime... :friends: Da naiba, alea-s pocnitori pt amuzament :scratch:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu stiu ca in alte tari daca iti cumperi o motocicleta noua iti da gratis un poketbike copie dupa aia mare care ai cumparato , asa sa o pui in vitrina sau daca ai copil

Nu cred ca e neaparat de alte tari...daca dealeru si-ar permite din profit sa asigure asa ceva, poate ar face si la noi la fel...Cum faceau multi cu asigurarile cand era scandalul mare...la o asigurare primeai si sticle de cola, ciocolate, etc, p[e langa reduceri :scratch:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

revin la intrebare... este cineva in brasov sau pe langa brasov care are un chopper de 49cc (sau ma rog, cu kyt pus pe el eventual) care ar avea timp intr-o zi sa se intalneasca cu mine sa pot sa vad si eu cu ochii mei cam ce-mi doresc si daca se poate si o tura? (contra bere bineinteles :unsure: )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...