eduoardo Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 am si eu nevoie de o codita de honda cbr 929 rr sau fireblade din 2001...nu conteaza culoarea... dak este cineva sa ma contacteze...pe topic sau la telefon 0726443492 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosso Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Salut Am eu una model 2001 galben cu gri, are 2 gauri pe fiecare parte unde au fost semnalele aplicate si o mica fisura la mijloc unde vine seaua insa e acoperita de sea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eduoardo Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 Salut Am eu una model 2001 galben cu gri, are 2 gauri pe fiecare parte unde au fost semnalele aplicate si o mica fisura la mijloc unde vine seaua insa e acoperita de sea. perfect:d cat vrei pe ea? da-mi un numar de telefon te rog Salut Am eu una model 2001 galben cu gri, are 2 gauri pe fiecare parte unde au fost semnalele aplicate si o mica fisura la mijloc unde vine seaua insa e acoperita de sea. perfect:d cat vrei pe ea? da-mi un numar de telefon te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosso Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 vezi p.m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eduoardo Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 vezi si tu pm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eduoardo Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 haide ce faci? am nevoie de codita aia iti dau 300lei pe ea...(3milioane) dami un numar de telefon sau suna-ma 0726443492 Dumitrache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate