Glad1ator Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Am facut drumul Lugoj-Mehadia acum o luna (cu conserva) si este distrus si plin de semafoare. e cel mai prost drum pe care am mers in mai mult de 500.000 km. Ceva recomandari privind alternative?! Stie cineva cum e drumul Deva-Otelul Rosu-Caransebes-Resita? Sa nu cumva sa te bagi pe Mehadia - Lugoj!!!!! E HORROR!!!! Sapt trecuta aam fost la Craiova si am luat-o TM-Lugoj-Mehadia-Orsova-TurnuSeverin. De la Lugoj la Turnu Severin e distrus drumu, in constructie, semafoare, trafic infernal. Mergi pe Deva - Otelu - Caransebes - Resita. In principal Caransebes - Resita este un vis. Drum bun si distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 intr-adevar drumul e mai rau intre Calan siHateg,apoi spre Caransebes e ca-n palma,tocmai m-am intors ieri. pe drum a fost excelent,soare/ploaie....atmosfera faina la Riul Alb,muzica buna,papa/beutura f ieftine...prieteni multi,motoare faine,noaptea s-a putut dormi...etc. a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Felicitari pt organizare, a fost superb; nici macar ploiaia n-a mai contat; eu am facut traseul buc-pitesti-rm. valcea-sacelu (joi); sacelu-tg. jiu-defileul jiului-petrosani-hateg-caransebes-resita (vineri); resita-anina-oravita-moldova noua-orsova-herculane(duminica); herculane-orsova-t. severin-craiova-pitesti-bucuresti (luni); in afara unor portiuni din oravita-moldova noua-orsova drumurile sunt f. bune iar peisajele peste tot super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate