[kamikaze] Postat Decembrie 21, 2003 Share Postat Decembrie 21, 2003 Salut...am shi eu o mare problema: De cateva zile am tot cautat pe net schema electrica de la Minsk shi nu reushesc sa o gasesc !!! Ajutatzi-ma va rog ca am mare nevoie de ea...am un minsk prospat modificat...shi vreau sa ii refac instalatia...in principiu ma intereseaza schema cutiutzei cu diode [sau ma rog...cum s-o numi]....adica intrarile shi ieshirile ei. 10x [Kamikaze] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumpingdog Postat Decembrie 22, 2003 Share Postat Decembrie 22, 2003 Sper ca asta e buna. Ma bucur ca mai exista lume interesata si de minsk. Daca esti din Buc poate ne intalnim la o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumpingdog Postat Decembrie 22, 2003 Share Postat Decembrie 22, 2003 Oops , tocmai am vazut in carte ca mai e o schema, asa ca am scanat-o si pe asta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Decembrie 22, 2003 Autor Share Postat Decembrie 22, 2003 bai...ma vor ajuta foarte mult ca au fost cele mai bune care le-am acum. iar in legatura cu ieshitul la o bere...ar fi chiar ok. ...da, sunt din buc shi s-ar putea sa ne cunoashtem daca ii cunoshti pe aia din gloria...sau ma rog nu neaparat cine shtie...tot ce se poate. apropo pe unde stai? da shi tu un reply shi zi shi tu unde, cand? PS: merci mult pt scheme!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumpingdog Postat Decembrie 23, 2003 Share Postat Decembrie 23, 2003 Eu stau pe langa televiziune. Dar cu iesitu la o bere cred ca o lasam dupa Craciun. O sa iti dau eu un mesaj pe private. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Decembrie 25, 2003 Autor Share Postat Decembrie 25, 2003 ok...oricum vreau sa vb despre cava cand ne intalnim...dc te-o interesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate