andr3yu Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 am si eu o problema cu moto care poate sa ma ajute si pe mn...???sunt nou pe aici.... am si eu un gsxr din 98 si am niste probleme cu motorul, adik are ceva pe la carburatoare, nu se mai tureaza cursiv peste 5000 de ture, se balbaie..... si cred ca nu e ceva grav ca chestia asta s-a intamplat din mers dintr-o dat...parca ar fi infundat ceva prin carburatoare.....ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 am si eu o problema cu moto care poate sa ma ajute si pe mn...???sunt nou pe aici....am si eu un gsxr din 98 si am niste probleme cu motorul, adik are ceva pe la carburatoare, nu se mai tureaza cursiv peste 5000 de ture, se balbaie..... si cred ca nu e ceva grav ca chestia asta s-a intamplat din mers dintr-o dat...parca ar fi infundat ceva prin carburatoare.....ASFALT USCAT Nu te pune si bazai carburile sau altceva daca nu ai mai facut asta niciodata,sfatul meu.Baga-l la un mecanic priceput,aduna si tu informatii de prin locurile de unde esti(completeaza-ti profilul) despre acestia si vezi care e capabil.Cumpara set bujii noi,filtru de aer si in final mecanicul iti v-a curata carburile cum stie el mai bine si le v-a face o operatiune numita sincronizare care nu se poate fara un aparat special conceput pentru asta.Mai da un search pe forum si cauta si tu ce se mai scrie pe aici despre aceasta tema.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 si eu am patit asta odata si aveam borna la baterie slaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andr3yu Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 Nu te pune si bazai carburile sau altceva daca nu ai mai facut asta niciodata,sfatul meu.Baga-l la un mecanic priceput,aduna si tu informatii de prin locurile de unde esti(completeaza-ti profilul) despre acestia si vezi care e capabil.Cumpara set bujii noi,filtru de aer si in final mecanicul iti v-a curata carburile cum stie el mai bine si le v-a face o operatiune numita sincronizare care nu se poate fara un aparat special conceput pentru asta.Mai da un search pe forum si cauta si tu ce se mai scrie pe aici despre aceasta tema.Bafta! ms mult de inf....am sa le schimb si sa vad dupa daca mai face aja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andr3yu Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 Nu te pune si bazai carburile sau altceva daca nu ai mai facut asta niciodata,sfatul meu.Baga-l la un mecanic priceput,aduna si tu informatii de prin locurile de unde esti(completeaza-ti profilul) despre acestia si vezi care e capabil.Cumpara set bujii noi,filtru de aer si in final mecanicul iti v-a curata carburile cum stie el mai bine si le v-a face o operatiune numita sincronizare care nu se poate fara un aparat special conceput pentru asta.Mai da un search pe forum si cauta si tu ce se mai scrie pe aici despre aceasta tema.Bafta! le`am schimbat si tot asa imi face....acum mai urmeaza sa duc motorul la un mecanic sa se uite la carburatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 le`am schimbat si tot asa imi face....acum mai urmeaza sa duc motorul la un mecanic sa se uite la carburatoare... sal...daca gasesti vreun mecanic de carburi da-mi si mie un semn te rog. am si eu mare nevoie. daca gasesc ceva te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andr3yu Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 sal...daca gasesti vreun mecanic de carburi da-mi si mie un semn te rog. am si eu mare nevoie. daca gasesc ceva te anunt. pai azi am dus moto la un mecanic si de acum sa vad daca ii dau de cap...daca o sa ma rezolve omul te anunt lasa si u un id si vb mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate