zeze Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 care ai timp putin sa ma ajuti si pe mine. problema e asa: cred ca am un scurt pe undeva. mi se aprinde lumina pe bord dar nu se ridica acele, si nici afisajul electronic nu se aprinde. nu merge stopul pe frana si nici semnalele, restul e ok. problema ar mai fi ca atunci cand probabil se produce scurtul ala mi se goleste bateria instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 care ai timp putin sa ma ajuti si pe mine. problema e asa: cred ca am un scurt pe undeva. mi se aprinde lumina pe bord dar nu se ridica acele, si nici afisajul electronic nu se aprinde. nu merge stopul pe frana si nici semnalele, restul e ok. problema ar mai fi ca atunci cand probabil se produce scurtul ala mi se goleste bateria instant. marian : 0722221882. vb cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 care ai timp putin sa ma ajuti si pe mine. problema e asa: cred ca am un scurt pe undeva. mi se aprinde lumina pe bord dar nu se ridica acele, si nici afisajul electronic nu se aprinde. nu merge stopul pe frana si nici semnalele, restul e ok. problema ar mai fi ca atunci cand probabil se produce scurtul ala mi se goleste bateria instant. ce mobra ai? daca ai suzuki ti-o fac eu fara bani dar dupa paste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate