smile Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) subsemnatul,razvan si inca 2 tipi cu stradale am vrea sa mergem pe cheia si sa ne intoarcem ori pe valea prahovei ori pe buzau....ar mai vrea careva sa mearga?!singura probl ar fi viteza....noi astia cu caprele o sa fim km vitezomani (max 100 daca venim singuri si max 80 daca mergem cu pasager)...daca va tineti dupa noi......ar fi cul sa fim mai multi ... Editat Aprilie 13, 2009 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 eu unul vin cu pasager...deci ..pe la 80 cu pauze:D o sa fie f distractiv...o sa ajungem si noi intr-o poiana stat la soare pe o patura...vedem! asteptam mai multi pretendeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 nu mai vrea nimeni?!babele merg la biserica?!dar parca si alea mergeau seara la lumina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 detalii la 7-8 dimineata ne suim pe motoare si plecam toata lumea sai aibe plinul facut si cam asta e ..(ca detalii nu e nimic batut in cuie se discuta dar macar vineri sa stim si noi ceva clar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 la 7-8 dimineata ne suim pe motoare si plecam toata lumea sai aibe plinul facut si cam asta e ..(ca detalii nu e nimic batut in cuie se discuta dar macar vineri sa stim si noi ceva clar) am inteles ....ce motoare mai merg?vad numai "caprite" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 am inteles ....ce motoare mai merg?vad numai "caprite" suntem momentan 2 cu sm si nu se stie sigur cred ca 2 cu vitezane;) urmeaza sa vedem care si cum mai apare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 deci a ramas loc de intalnire la arc la ora 7:30! cine mai vine sa anunte 0766.73.76.79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Super plimbarea ...o sa vin cu poze si detalii mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 18, 2009 Autor Share Postat Aprilie 18, 2009 de ce minti ma?!....minte asta si acum suntem in padure....cautam drumul spre casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 de ce minti ma?!....minte asta si acum suntem in padure....cautam drumul spre casa... noroc ca are wr-ul gps si internet mobil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 20, 2009 Autor Share Postat Aprilie 20, 2009 noroc ca are wr-ul gps si internet mobil si clopotei =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 si clopotei =))) sunt decapotabili si inchidere centralizata pune ma poze de sambata ca dupa ne iau astia ca am stat acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate