shobolanu19 Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 stiu un traseu super de enduro pe langa orastie. Momentan caut doar trasee pt ca nu am un motor pe masura dar imi place sa-i ajut pe altii. un traseu unde acum cativa ani se desfasura o etapa de competitie europeana. merita vazut si eventual parcurs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhigraph Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 pai baga si tu o harta sa vada tot omu interesat unde e problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Februarie 1, 2006 Autor Share Postat Februarie 1, 2006 asta e problema ca inca nu am o harta dar cu siguranta o sa v-o arat cand o sa o am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shomoiogu Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Hai sa discutam discutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate