shui Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 (editat) vand un minsk 125,are acte cu numere noi,asigurare expirata,verificare valabila dar va expira curand fiind motocicleta de scoala verificarea se face o data la 6 luni. motocicleta nu mai functioneaza,are defectiuni la cutie,de la 1 la 4 schimba mai ok iar invers mai cu migaleala.. pretul este de 220 e negociabil mess kpa3_trial tel 0727196351 scuze pt fotografiile aflate in plan vertical .. Editat Aprilie 26, 2009 de kraz-trial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 vand un minsk 125,are acte cu numere noi,asigurare expirata,verificare valabila dar va expira curand fiind motocicleta de scoala verificarea se face o data la 6 luni.motocicleta nu mai functioneaza,are defectiuni la cutie,de la 1 la 4 schimba mai ok iar invers mai cu migaleala.. pretul este de 220 e negociabil mess kpa3_trial tel 0727196351 scuze pt fotografiile aflate in plan vertical .. iti ofer eu 5 milioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 iti ofer eu 5 milioane am eu furca buna pe minsck-u' ala,e de jawa 175,numai ca la banii aia nu ti-l pot da,mai sapa la comoara umpic si ne intelegem.. toate bune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate