krystynell Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 la schimbul de ulei am constatat ca e terminat filetul interior din "baia" de ulei, in schimb surubul magnetic e in stare buna.... surubul prinde putin in legea lui, pe final de cursa, insa nu suficient pt a asigura etansarea....am incercat cu snur de etansare filete Loctite, insa la cald picura destul de tare... sa`i infing niste silicon pe surub, sa maresc dimensiunea filetului cu un tarod si sa fac un surub mai mare, cum sa procedez? care e metoda cea mai eficienta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 la schimbul de ulei am constatat ca e terminat filetul interior din "baia" de ulei, in schimb surubul magnetic e in stare buna....surubul prinde putin in legea lui, pe final de cursa, insa nu suficient pt a asigura etansarea....am incercat cu snur de etansare filete Loctite, insa la cald picura destul de tare... sa`i infing niste silicon pe surub, sa maresc dimensiunea filetului cu un tarod si sa fac un surub mai mare, cum sa procedez? care e metoda cea mai eficienta? prin sudura se va umple gaura , si apoi se da filet pe dimensiunea surubului magnetic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 nu toata lumea se pricepe la sudura in aluminiu, gasesti cam greu un meserias... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) hai mai ca gasesti in iasi un meserias , uite cum poti face ca sa dai peste un meserias bun : mergi la 10 serviceuri auto ( cele mai multe lucrari de la ei vin ) si intrebi unde poti gasi un meserias in sudura aluminiului , scrii frumos pe hirtie ce recomanda oamenii si care are cele mai multe recomandari la ala te duci Editat Aprilie 29, 2009 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) este o idee f buna, o voi practica....daca nu, cu primul drum la bucuresti cu mobra, trec pe la atelierul tau ms Editat Aprilie 29, 2009 de krystynell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 cauta cum am zis in zona ta un meserias , imposibil sa nu gasesti .ce naiba bati atita amar de drum ptr o prolema minora . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate