adrianbercea Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 azi, 1 mai - tocmai am ajuns acasa si ciudat, am un chef de duca.... am fost de miercuri in vama si paaarca nu mi-a ajuns... uichendul 8-10 mai lucrez. nu pot pleca nicaieri, pt. ca sunt la casa poporului unde se organizeaza TNI. este cel mai mare targ imobiliar. daca va intereseaza orice legat de imobiliar, am reusit sa fac rost de invitatii pentru toti, numai sa veniti pe motor ! daca puteti si aveti idei, pls help cu trafic pe site www.targimobiliar.eu (mess la toti prietenii, spam legal, mesaje pe hub-uri, etc. orice ajutor e bine-venit si va multumesc anticipat ) PS: in uichendul 15-17 MAI nu mai lucrez idei de plimbare ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Casa... suna asezat. Nu prea figureaza asa ceva in visele mele pe care sa la vad si realizabile insa poate ajung sa vad ce viseaza altele. Pentru plimbare poti conta pe mine. M-am plictisit zdravan de unul singur hai-hui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Ne vedem la TNI 7- 10 MAI la Casa Poporului WWW.TARGIMOBILIAR.EU pentru harta cu accesul la expozitie ! Agentii de paza care dirijeaza circulatia in parcarea din fata intrarii la sala UNIREA, vor avea INVITATII pentru TOTI motociclistii. Invitatiile sunt valabile pentru 2 persoane ( adica si pasager/pasagera ). Am reusit sa fac rost de 1000 BUCATI si numai pentru 2 roti Editat Mai 4, 2009 de adrianbercea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina.mardare Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Buna fetelor ! Am fost azi la Casa Poporului desi de maine se deschide TNI. Mare agitatie pe-a colo.... Faza tare: la intrare am primit o invitatie si cand am plecat, am gasit pe motor inca una. Chiar se intra liber cu casca : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Si cat este intrarea ca nu o sa vin cu moto acolo. E ceva interesant? Se merita? O zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 90 firme expozante case si vile de la 85 000 apartamente si garsoniere de la 41 000 finantaree directa si in rate la dezvoltatori premii si concursuri in rest, lume multa etc www.targimobiliar.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate