LUCIFER Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Am nevoie de un cilindru de simson,cu piston dar nu neaparat de simson si de scoda ; ceea ce ma intereseaza este sa fie la aceeasi cota cu cilindrul,si niste segmenti(toti 3).Daca ma puteti ajuta sunati la 0742059636 sau 0729457336 si e-mail:dragub@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Am nevoie de un cilindru de simson,cu piston dar nu neaparat de simson si de scoda ; ceea ce ma intereseaza este sa fie la aceeasi cota cu cilindrul,si niste segmenti(toti 3).Daca ma puteti ajuta sunati la 0742059636 sau 0729457336 si e-mail:dragub@yahoo.com SALUT frate esti rezolvat Am cilindru, piston+segmenti la aceias cota de Skoda Daca iti trebuie anuntane Semnat AXI SI BALUBA16 PRET........... O BERE SI O TURA CU SIMSONACHE LA INTRUNIRI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 SALUT frate esti rezolvat Am cilindru, piston+segmenti la aceias cota de Skoda Daca iti trebuie anuntane Semnat AXI SI BALUBA16 PRET........... O BERE SI O TURA CU SIMSONACHE LA INTRUNIRI super baieti astia trei basluba, axi si motocomuniste, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 FRUMOS GEST.....FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate