robbysteel Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Salut în primul rând. Vreau Âşi eu un pic de ajutor. În primul rând cu o Aprillia 50SR mergeam pe un drum cu pietriÂş. Din prostie, am observat o gropă adâncă care în viteză provoca cu siguranță un accident grav, aÂşa că am frânat destul de brusc Âşi mi-a fugit ghidonul din mână, m-a aruncat în iarbă dar nu s-a întâmplat nimic grav, eu câteva julituri, ea câteva zgârieturi. În lateral este foarte puțin zgâriată Âşi jos la suportul de picioare la început Âşi sfârsit este zgâriat. Are careva idee cum rezolv problema din lateral cu zgârietura, cum o pot remedia, indepărta. ?! Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 in cazul in care zgarietura este superficiala cred ca un creion corector + polish ar rezolva problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbysteel Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 la cât se ridică costurile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 nu stiu exact probabil cu cateva sute de mii se rezolva ce culoare e motocicleta? un corector albastru-inchis am eu pe acasa ,in caz ca esti din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate