clemente Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 deci...cum spuneam...matzu ala de fire si carene pt un tt600s....daca are cineva si nu are ce face cu ele sau stie un magazin ceva...va rog frumos sa ma ajutati:) dau niste bere:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) deci...cum spuneam...matzu ala de fire si carene pt un tt600s....daca are cineva si nu are ce face cu ele sau stie un magazin ceva...va rog frumos sa ma ajutati:) dau niste bere:) Ia schema electrica si du-te la un electrician auto/moto ca o face,pot sa iti dau mailul unui neamt de la care mi-am luat eu niste piese,are cam toata gama de piese la preturi bune(SH si noi)si e de incredere,numai ca te costa transportul.Da-mi PM daca te intereseaza Editat Mai 15, 2009 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clemente Postat Mai 15, 2009 Autor Share Postat Mai 15, 2009 partea electrica e rezolvata....trebuie sa mai pun o siguranta si sa mesteresc putin releul de semnalizare......acum carenele imi sunt problema mare....si undeva pe langa electromotor imi picura ulei...se prelinge pe motor pana in scut....a mai intalnit cineva prb asta?....sa dau motoru jos?...sau e ceva mai simplu?.... multumesc pt ajutor multumesc pt sfat seby_mf bafta incepatorilor cu motociclete grele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 partea electrica e rezolvata....trebuie sa mai pun o siguranta si sa mesteresc putin releul de semnalizare......acum carenele imi sunt problema mare....si undeva pe langa electromotor imi picura ulei...se prelinge pe motor pana in scut....a mai intalnit cineva prb asta?....sa dau motoru jos?...sau e ceva mai simplu?.... multumesc pt ajutor multumesc pt sfat seby_mf bafta incepatorilor cu motociclete grele ) Daca picura destul de tare este un surub in interior la angrenajul de la electromotor care nu este pus,am patit-o eu dupa ce am montat motorul la loc si nu imi dadeam seama de unde poate sa fie.Se rezolva destul de simplu,diseara iti dau o schema pe manual cu ce sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate