solo Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 (editat) inca ceva de pe drum Editat Februarie 19, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Ca actual posesor de nipra pot sa zic ca salivez. ca proaspat posesor de nipra in curs de reanimare sper din tot sufletul sa pot sa fac si eu un astfel de traseu vreodata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 ca proaspat posesor de nipra in curs de reanimare sper din tot sufletul sa pot sa fac si eu un astfel de traseu vreodata.. am mai pus si traseul de vara 2005 sunt mai putine poze ca nu le am pe toate la cj:( dar in continuare sunt mandru ca am fost neprist sa ti arat o poza cu nepra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 sa ti arat o poza cu nepra mea la cati bani am eu in buzunar acum nu va trece de stadiul asta prea curand. adica va trece,va fi complet asamblata in scurt timp dar cilindrii si chiuloase tot nu am cu ce sa cumpar momentan.. cred ca primul drum tot cu M-ul il fac !, ca M-ul merge ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate