solo Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 (editat) am pus aici niste poze se vede foarte tare diferenta nu se mai incalzeste motorul asa de tare(uleiul poate sa fie de cea mai proasta calitate!) eu sunt tipul cu dominator ..acuma !...dar amicul meu are modificarea asta facuta:) o sa fac si niste poze sa vezi ce bine vine:) date tehnice..hmm...la supapa pompei de suprapresiune am scos o conducta care am trecuto prin baie si am scos o afara il trec prin radiator si filtru dupa care il bag pe la bulbul de ulei si circuitul vechi l am anulat(infundat) eu am gasit ceva radiator mic de vw transporter Editat Februarie 17, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 DACA II MAI PUI SI UN ELECTROVENTILATOR MIC IN SPATE FACI TREABA SI MAI BUNA IN ORAS BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate