Sari la conținut

Caut MECANIC HONDA pentru sfaturi


Postări Recomandate

Salutare !

 

Acum citeva zile mi-am vandut chopperul, si vreau sa trec la un sport-turing. Am si pus ochii pe un Honda VFR 750 din Fagaras, dar inainte sa dau banii pe el, vreau neaparat sa merg cu un mecanic care se pricepe la asa ceva, sa se uite putin la ea si sa imi zica ce defecte ar putea sa aiba, ca m-am saturat de motoare cu probleme.

Deci, as dori sa stiu daca e cineva din zona asta, Brasov, Fagaras, Sibiu, care e dispus sa ma insoteasca si sa isi dea cu parerea despre un honda de prin 93...

Va multumesc anticipat, si astept oameni binevoitori

PS: ajutorul nu ramane neonorat !! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hondele in general au probleme cu rulmentul si cu oala de ambreiaj, care la un moment dat incep sa bata de nu mai stii sa le dai de cap. Mai au probleme si cu intinzatorul lantului de distributie care rezista un anumit numar de kilometrii dupa care isi da sfarsitul, si ori il schimbi ori din hidraulic il transformi in unul sport si il intinzi tu cand ai nevoie. Am un prieten cu VFR si marea lor buba pot spune ca este releul de incarcare. E pozitionat prost, pe cadru si nu prea se aeriseste. Se arde destul de usor. Cel mai bine e sa il pui in alta parte sau sa ii pui un cooler ( merge si de computer) si eventual chiar date niste gaurele de aerisire in carena. In rest nu stiu sa aibe alte probleme specifice. Bafta la cumparat!

Te ajutam noi cu placere, dar noi suntem in Bucuresti. Dar niste sfaturi putem da online macar, deci daca mai vrei sa stii ceva spune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mersi de info, stiu de multa vreme ca vfr-urile au probleme cu releul, mai ales cele de 750. cica pe la alea de 800 e rezolvata problema.

Vreau sa merg cu un meserias pentru a depista evenualele probleme cae nu sunt evidente la o prima privire. nuj, ceva de genu unui tzacanit micutz la motor, sau ceva in fumul scos, la rece, ceva sunete la pornire, pana mea, chestii de genul asta.

M-am documentat si eu pe net ce trebe verificat, si m-as duce si cu lista dupa mine, da unele chestii doar un meserias le aude sau le vede...

Apreciez ajutorul dat !

Inca astept backup, ca abia weekendul viitor as vrea sa ma duc...

Asfalt !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...