cappac44 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Eu plec sambata pe la 10.00 sau 11.00 (nu m-am hotarat) la www.iarmaroc-fest.ro si ma intorc duminica. Viteza legala, ca doar sunt incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Eu plec sambata pe la 10.00 sau 11.00 (nu m-am hotarat) la www.iarmaroc-fest.ro si ma intorc duminica. Viteza legala, ca doar sunt incepator. Scump mai esti la detalii.....nu strica niciodata sa spui mai multe in topicul deschis chiar daca ai si un link catre evenimentul respectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat Mai 22, 2009 Autor Share Postat Mai 22, 2009 Sunt curios daca mai merge cineva acolo sa ma alatur si eu, nu vreau sa o organizez eu excursia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate