BCZ-Motors Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 (editat) Salutare. M-am gandit poate poate am putea sa facem o excursie de 7-10 zile pana in Croatia. Am prieteni care au fost anul trecut asa ca as putea rezolva cazarea. In principiu ar fi bine daca ne-am strange min 6-7 motoare. Costurile pt 2 persoane cu cazare si transport ar fi in jur de 500-600 EUR. Astept pareri si idei. Excursia ar fi prin Iulie. Bcz-Motors Editat Februarie 22, 2006 de BCZ-Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 (editat) Si pe mine m-a batut gandul, ca stau in Severin si nu e distanta mare. Dar iti trebuie viza de la consulat, iar tara nu e prea sigura. Noaptea vei visa ca ti-a disparut motorul, iar dimineata vei avea surprinderea sa constati ca de ceea ce ti-e frica , de aia nu scapi. Hai mai bine in Grecia. P.S. Foarte bun programelul ala "Europe Route Planner", si eu imi tot calculez rute si-mi fac planuri pt cand s-o mai incalzi putin. Editat Februarie 23, 2006 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Salutare. M-am gandit poate poate am putea sa facem o excursie de 7-10 zile pana in Croatia. Am prieteni care au fost anul trecut asa ca as putea rezolva cazarea. In principiu ar fi bine daca ne-am strange min 6-7 motoare. Costurile pt 2 persoane cu cazare si transport ar fi in jur de 500-600 EUR. Astept pareri si idei. Excursia ar fi prin Iulie. Bcz-Motors pai daca vrei sa faci traseul care e in harta ( adica cel pe care vreau sa il fac eu si cu freeman) poti sa ma/ne contactezi. Este vorba tot de luna iulie. Daca vrei sa faci doar croatia , nu ai pus traseul potrivit ( asta e pus de mine intr=un alt topic tot pe forum aici), dar tot poti sa ni te alaturi macar pe o portiune din drum, asta daca nu vrei sa il faci pe tot cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Februarie 23, 2006 Autor Share Postat Februarie 23, 2006 pai daca vrei sa faci traseul care e in harta ( adica cel pe care vreau sa il fac eu si cu freeman) poti sa ma/ne contactezi. Este vorba tot de luna iulie. Daca vrei sa faci doar croatia , nu ai pus traseul potrivit ( asta e pus de mine intr=un alt topic tot pe forum aici), dar tot poti sa ni te alaturi macar pe o portiune din drum, asta daca nu vrei sa il faci pe tot cu noi. Hai ca-ti spun una buna. Traseul asta ii copiat de la voi Eu vreau sa-l fac nu vreau sa stau cu motorul in oras anu asta. sunt din Targu Mures dar asta nu conteaza. Povestim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Hai ca-ti spun una buna. Traseul asta ii copiat de la voi Eu vreau sa-l fac nu vreau sa stau cu motorul in oras anu asta. sunt din Targu Mures dar asta nu conteaza. Povestim. pai stiu ca e copiat de la noi de asta ti-am si zis ca ai gresit traseul ramane sa povestim...daca vrei sa mergi cu noi tot traseul sau doar o parte din el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Februarie 23, 2006 Autor Share Postat Februarie 23, 2006 pai stiu ca e copiat de la noi de asta ti-am si zis ca ai gresit traseul ramane sa povestim...daca vrei sa mergi cu noi tot traseul sau doar o parte din el.. salut Voi cam la cat ati evaluat costurile? Cazarea vreti la hotel si moteluri? Caci eu vreau sa ma distrez sa dorm "unde apuc" , caci m-am saturat de viata de oras. Vreu libertate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Bcz-Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 salut Voi cam la cat ati evaluat costurile? Cazarea vreti la hotel si moteluri? Caci eu vreau sa ma distrez sa dorm "unde apuc" , caci m-am saturat de viata de oras. Vreu libertate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Bcz-Motors drumul propus de noi se ridica cam la 300 euro combustibil+taxe ( astea cam ar fi cheltuieli fixe- restul cazare, masa, variabile...depinde de noi).....si acum depinde unde dormim....iti dai seama ca asta vrem si noi, sa ne distram si sa dormim pe unde apucam..cat mai ieftin daca se poate.. salut Voi cam la cat ati evaluat costurile? Cazarea vreti la hotel si moteluri? Caci eu vreau sa ma distrez sa dorm "unde apuc" , caci m-am saturat de viata de oras. Vreu libertate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Bcz-Motors apropo...vezi ca ti-am trimis un pm...daca nu l-ai primit anunta-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Februarie 24, 2006 Autor Share Postat Februarie 24, 2006 Atunci mergem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Atunci mergem impreuna. Beton....lasa-mi un numer de tel pe privat sa povestim mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Aprilie 1, 2006 Autor Share Postat Aprilie 1, 2006 Beton....lasa-mi un numer de tel pe privat sa povestim mai mult Sau ar fi o varianta sa mergem in Italia la Roma ca-ci am avea ce sa vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate