radujupi Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 OMUL L-A GASIT IN STARE DE GUNOI SI L-A FACUT ASA CUM IL VEDETI... MOTOCICLETA E TOT GALBEN-NEGRU....TOTUL ORIGINAL 0744434257 TIBI DIN ARAD.....CHIAR SE PRICEPE LA OLDIES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 si motorul? sau e de vanzare doar atashul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Nu cred ca e de vanzare... nu e pus la rubrica de vanzari. Doar ne arata cum a iesit un atas reconditionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 OMUL L-A GASIT IN STARE DE GUNOI SI L-A FACUT ASA CUM IL VEDETI... MOTOCICLETA E TOT GALBEN-NEGRU....TOTUL ORIGINAL 0744434257 TIBI DIN ARAD.....CHIAR SE PRICEPE LA OLDIES Original atajul este din aluminiu care a ramas in culoare originala , lipseste geamul de protectie care este rabatabil, si scaunul de asemeni rabatabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 am si eu nevoie de un atas de simson ....are cineva de vandut/donat/schimbat/...... miar place sa vad cu este cu atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate