tudvio Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 salutare, cine ma ajuta si pe mine cu un ax spate pentru un suzuki gsx-r? am incercat saptamana trecuta sa il desfac si s-a dus filetul. acum stau cu motorul pe bara pentru ca am incercat la cei de la B&S si tipul de la piese este in concediu pana saptamana viitoare. v-as fi recunoscator daca mi-ati da o informatie despre cineva care a dezmembrat un motor de genul acesta si imi poate vinde axul. multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Mai 31, 2009 Autor Share Postat Mai 31, 2009 salutare,cine ma ajuta si pe mine cu un ax spate pentru un suzuki gsx-r? am incercat saptamana trecuta sa il desfac si s-a dus filetul. acum stau cu motorul pe bara pentru ca am incercat la cei de la B&S si tipul de la piese este in concediu pana saptamana viitoare. v-as fi recunoscator daca mi-ati da o informatie despre cineva care a dezmembrat un motor de genul acesta si imi poate vinde axul. multumesc anticipat! chiar nu ma poate ajuta nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 ce an e gsxr-ul? eo am de la model 2001-2003.poate se potriveste si la altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 ce an e gsxr-ul? eo am de la model 2001-2003.poate se potriveste si la altele imi este foarte bun . este 2003 an de fabricatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate