faneman Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Salut, Caut un service unde sa pot face ITP-ul pentru motor in zona Berceni/Sos Giurgiului (o adresa exacta sau un punct de reper m-ar ajuta enorm) Am cautat cu search dar nu am gasit un topic asemanator Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Iunie 4, 2009 Autor Share Postat Iunie 4, 2009 nimic?..... sa inteleg ca toti care locuiti in sudul bucurestiului nu aveti itp-ul facut? orice service caut, numai sa faca si itp pentru motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
last Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 pentru moto sos fundeni nu stiu nr iar pt auto ai pe sos gurgiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 la luica, cum vii de la sura mare imediat inainte de intersectie pe dr. rapizi si ok baietii. s-au mai dat in multe topicuri adresele statiilor itp din buc, dar de poate folosi cu incredere si google.com/ro bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate