KristaKe Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Salutari, Este vreun service moto sau meseriash care sa se uite bine de tot la motorul second hand pe care vreau sa-l iau peste o saptamana si ceva din bucuresti si sa-mi zica ce bube are (...daca are...) ???? Eventual sa-i ia si compresia si ce mai trebuie. Motorul in discutie e un SUZUKI RF400R. Niste numere de telefon ar fi binevenite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 3, 2006 Autor Share Postat Martie 3, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Cauta pe forum si vezi de Doru de la Tanga Moteurs.....e tatal lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 sau Bogdan Padure ca e mama lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Salutari, Este vreun service moto sau meseriash care sa se uite bine de tot la motorul second hand pe care vreau sa-l iau peste o saptamana si ceva din bucuresti si sa-mi zica ce bube are (...daca are...) ???? Eventual sa-i ia si compresia si ce mai trebuie. Motorul in discutie e un SUZUKI RF400R. Niste numere de telefon ar fi binevenite... Majoritatea RF de 400 au fost aduse de Tomina, sigur la ei poti sa iei si o compresie. De la cine vrei sa-l iei, poate stiu motorul si istoricul ei ? Bafta1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Bogdan Padure, si nu o sa fii dezamagit! Bogdan Padure, si nu o sa fii dezamagit! sorry, acum am vazut ca esti din Timisoara! Trebuia sa specifici! Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 3, 2006 Autor Share Postat Martie 3, 2006 Bogdan Padure, si nu o sa fii dezamagit! sorry, acum am vazut ca esti din Timisoara! Trebuia sa specifici! Bafta multa! mecanic in Bucuresti imi trebuie, deci o sa-i caut pe respectivii Merci de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate