ianachim Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 plecaram 10 ramasera 8 si au mancat midii fara MINEEEEEEEE poze 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 plecaram 10ramasera 8 si au mancat midii fara MINEEEEEEEE poze 2 lasa ca nu au fost asa bune ca data trecuta! la malul marii incaltati in bocanci cu pantaloni lungi la 40 de grade crezi ca am stat bine pe terasa? noroc ca ne-am mai distrat facand pariuri care ajunge sus intreg fara sa cada pe panta aia pe care coborau masini intr-una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 salutare ai fost un adevarat erou sacrificandute si ducandul intreg acasa pe baiatul care a ramas in urma te salut dar eu tot nu dau de saitu cu bagxter ajutor te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 8, 2009 Autor Share Postat Iunie 8, 2009 salutare ai fost un adevarat erou sacrificandute si ducandul intreg acasa pe baiatul care a ramas in urma te salut dar eu tot nu dau de saitu cu bagxter ajutor te salut Pompi hai baieti cu pozele pompi uite aici www.bagster.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashulor Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 s-au facut ceva km duminica vreo 700 iar portiunea aceea de drum (dc i se poate zice drum) era tot o mare gaura, a facut sa cedeze un simering de la furca cum se simte cel cu pegaso? probleme? iote si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10, 2009 Autor Share Postat Iunie 10, 2009 e ok genunchi julit glezna entorsa grad 1 ce drum man era prost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashulor Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 era o portiune de vreo 10-15 km, unde asfaltu era doar amintire, vb lui @stilgar, nici bg cu carutele nu mai mergeau pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 bai da carcotas esti si tu ce peisaje erau in rest nu zici ca depaseai o masina la 30 de min nu zici acum na de unde asa asfalt ca in alpi pe unde ne.a dus vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashulor Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 da mah, carcotesc si io, de ciuda ca am ramas cu un gust mai amar dupa drumu asta. daca nu se-ntampla nimik, era ok, asa cum zici tu, da acu io tre sa schimb simeringurile de furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate