route66 Postat Iulie 30, 2003 Share Postat Iulie 30, 2003 Hy, cine vine la Toplita, primi motociclisti au ajuns acum 10 minute, Va asteptam la noi, urmariti indicatoarele din oras, va pregatim ceva special!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zgloby Postat August 3, 2003 Share Postat August 3, 2003 FELICITARI PT FESTIVAL!! ATI REUSIT SA ORAGANIZATI INTRADE VAR O INTALNIRE DE SUFLET !! SPER CA ANUL VIITOR SA VA ADUCA CAT MAI MULTI PARTICIPANTI !!!BAFTA IN COONTINUARE SI SPER SA REUSITI SA AJUNGETI SI AL NOI!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mona Postat August 4, 2003 Share Postat August 4, 2003 Celor de la Toplita o mica rugaminte faceti poze sa vedem si noi care nu am reusit sa plecam de la servici catre Brad unde cred ca este splendid , va dorim distractie placuta si ginditi-va si la noi . Cea care va saluta indiferent de marca Mona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route66 Postat August 4, 2003 Autor Share Postat August 4, 2003 intalnirea de la Toplita, a fost ceva superb, chit ca nu aveam nici un fel de experienta nici unul dintre noi, dar am ajuns la o concluzie CANTITATEA NU CONTEAZA CI CALITATEA CONTEAZA, si recunosc la toplita nu au fost multi motociclisti insa au fost de la Arad, Ungaria, Germania Bacau, Piatra Neamt, M-Ciuc, Gheorgheni, iar sincer baieti si fetele din Arad au aratat ce inseamna motociclist adevarat din pacate nu sunt foarte multi din acestia. CU OCAZIA ASTA VREAU SA LE MULTUMESC CELOR DIN ARAD, UNGHARIA, GERMANIA CARE SUNT SI VOR FI MEREU MEMBRI DE ONOARE AL CLUBULUI. Apropo, imi pare foarte rau pentru cei care au promis ca vin si nu au venit!!! Vom pune pe site-ul nostru poze si filme de la intalnire. Si incodata multumesc celor care au fost la intalnire ne vedem la anu!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
persefona Postat August 7, 2003 Share Postat August 7, 2003 salut. cum a fost la toplita. eu cunosc zona si este f frumoasa. daca si intalnirea s-a ridicat la nivelul peisajului, atunci cred ca a fost reusita. cine a fost? ce cluburi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
persefona Postat August 7, 2003 Share Postat August 7, 2003 buna. cred ca ar trebui sa ma prezint. sunt o imatimita a motoarelor, a motociclismului si tot ce inseamna el. poate vreti sa stiti ce inseamna persefona. atunci intrebati-ma! prietenii care ma cunost foarte bine mi-au dat aceasta porecla si ma caracterizeaza f bine. am fost o singuratica, facand drumuri lungi de una singura. acum insa as vrea sa ma inscriu intr-un club. este si la brasov unul (cred ca stiti ), dar nu m-am hotarat inca. daca vreti o "nebuna" in clubul vostru astet rouneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
persefona Postat August 7, 2003 Share Postat August 7, 2003 mona, cred ca este vorba de toplita din harghita nu de cea din hunedoara. acest lucru ar putea sa ni-l confirme organizatorii. eu cunosc toplita (jud harghita). cea de langa statiunea borsec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat August 7, 2003 Share Postat August 7, 2003 persefona?!?!sotzia lu' hades parca...ma insel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route66 Postat August 8, 2003 Autor Share Postat August 8, 2003 Da este vorba despre Toplita din judetul Harghita de langa Borsec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmm Postat August 13, 2003 Share Postat August 13, 2003 In ciuda putinilor participanti la intilnirea din Toplita ne-am simtit bine,bautura si femei erau pe cinste(DEGEABA eram cu nev.....) Campingul era superb cu strand,restaurant ,nemaipomenit pentru asemenea intilniri,motociclisti si organizatorii foarte ospitalieri.Am plecat din ARAD la intilnire si vom merge si anul viitor...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route66 Postat August 13, 2003 Autor Share Postat August 13, 2003 Ma bucur ca va-ti simtit bine, va asteptam si la anu, si sincer trebuie sa va multumim voua, a-ti fost superbi, si a-ti oferit un adevarat show si ati aratat ce inseamna sa fii motociclist( in adevaratul sens al cuvantutlui ), va multumim inca odata. Ne mai vedem sau ne mai auzim. Lori Angels of Route66 MC LIVE TO RIDE RIDE TO YOUR ANGEL FREE ALL ANGELS YOU ALL ARE ANGELS (CEI CARE ATI FOST LA INTALNIRE) TOATE CELE BUNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 21, 2003 Share Postat August 21, 2003 Cate motociclete au fost la intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route66 Postat August 26, 2003 Autor Share Postat August 26, 2003 In total au fost 57 de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 26, 2003 Share Postat August 26, 2003 Vreau poze, la cea mai buna calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route66 Postat August 26, 2003 Autor Share Postat August 26, 2003 Am iti trimit pe mail de cate am sa fac rost si la cea mai buna calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route66 Postat August 28, 2003 Autor Share Postat August 28, 2003 Despre intalnirea din Toplita si poaze gasiti pe site-ul clubului la link-ul angel`s party www.angels-route66.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate