mikex Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) la o aprilia RX 125 ce ulei este mai bun? sintetic, semisintetic? eu merg acum cu aral high energy 2T care este semisintetic Editat Iunie 10, 2009 de mikex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 la o aprilia RX 125 ce ulei este mai bun? sintetic, semisintetic? eu merg acum cu aral high energy 2T care este semisintetic mergi cu motul !! e un ulei bun dupa parerea mea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 la o aprilia RX 125 ce ulei este mai bun? sintetic, semisintetic? eu merg acum cu aral high energy 2T care este semisintetic sau Motorex Cross Power 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate