exotic Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Buna ziua! De curand am observat ca am 3 furtune care atarna sub motocicleta, 2 negre si unu galben mai gros ca cele 2 negre..Am un prieten cu acelasi tip de motor iar el are doar un furtun negru care ii iese sub motocicleta..Plls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Buna ziua! De curand am observat ca am 3 furtune care atarna sub motocicleta, 2 negre si unu galben mai gros ca cele 2 negre..Am un prieten cu acelasi tip de motor iar el are doar un furtun negru care ii iese sub motocicleta..Plls help E normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exotic Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 Ai si u 3 furtunuri sub motor? ca vad ca avem acelasi tip de moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Ai si u 3 furtunuri sub motor? ca vad ca avem acelasi tip de moto... Doua am sigur..posibil sa fie si al3lea galben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate