KOBR$ABENY Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Salutari tuturor profesionistilor am si eu o intrebare legat de uleiuri pentru 2t Ce vascozitate are uleiu care il folositi si cum se numeste Eu am un ulei care scrie pe el ca are VASCOZITATE LA 100 grade celsius de 11.8-12.8 este un ulei care se foloseste la motoare care ajung la 20 de mi de rotatii .Si vreau sal compar cu uleiu care il folositi voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTM EXC Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 din cati posesori de motoare 2t nu se uita nime la caracteristicile uleiului care il foloseste va multumiti doar cu reclama facuta de producator? eu folosesc un ulei cu 25e/L (IPONE S2 )american si nu da nici o informatie pe el.Oare cu ce e mai bun dacat uleiu STHIL de drujba care se ajunge la 19000 rotati si 250grade C la segmenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate