anndreii Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/fos...090620-01253193 Am postat si mai devreme inca un topic cu 2 accidente petrecute in Timisoara, si ziceam "Mai Hoo". Acum vin cu al 3-lea, dar nu mai zic nimic! Poate descifrati voi din poza asta (alta nu era pe site-ul respectiv la momentul postarii) ce model de motor era.... daca are vreo importanta. Chiar a fost ciudata ziua de vineri, inclusiv eu am avut o mica altercatie cu soferul unui microbuz de transport marfa.... si am zis ca mai bine vin acasa si stau cuminte... Se simte primejdia in aer baieti.. si fete Numa bene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crivat Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 un idiot. bravo! premiile darwin scrie pe tine; iti multumim ca ti-ai retras genele (desi tardiv) din genomul planetar. Pedala la fund - lumanarea la cap. PS: din nefericire, despre morti din astia, numai de rau. Noi ne plangem ca nu ne vede marletele din dacia papuc? Hahahahaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate