Escu Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 Asa, si? Irascibile, mai bine respecta-ti acel "Member Title" pe care ti l-ai ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Impreuna cu cativa buni prieteni, am plecat vineri seara cu trenul, pe traseul Iasi - Timisoara. Dupa circa 6 ore de mers, am coborat in plina noapte intr-o gara in care trenul sta doar un minut. Un minut care ne-a permis sa pasim pe un taram de vis, locuit de oameni minunati. Lunca Ilvei, jud Bistrita-Nasaud. Mai intai cateva poze de pe drum: Sambata dimineata, pe o vreme mohorata, cu ploaie marunta si rara si un cer de plumb, ni s-a dezvaluit pentru prima data frumusetea acelor locuri. Sambata seara, reuniune de familie. Am fost primiti ca si cand ne-am fi cunoscut de o viata. Nelipsita palinca a inveselit atmosfera. Oameni primitori, glume multe, veselie, o palinca minunata si mancare din belsug. Duminica, o vreme superba. Un soare stralucitor, cer senin, concurs de ski pentru copii si iarasi peisajele de vis. Dupa concursul de ski, toata lumea a fost invitata la caminul cultural, unde s-au servit suc pentru micii schiori, palinca pentru restul lumii, si mancare din belsug pentru toata lumea. mi bine mai tarziu..decat NICIODATA..nuu?? cum sunt noua pe forum nu prwea stiu cum merge treaba..si m-am hotarat sa dau si eu reply... intr-adevar ..SUPER poze.. bravooo..bine k se apropie w/e k altfel ma dadeam si eu cu capul de tastatura k intr-un filmuletz...(stiu eu). Si e bine de stiut ca inca mai exista zapada!! HIHI..have fun By nikyta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate