Maniax Postat Iulie 30, 2003 Share Postat Iulie 30, 2003 Fratilor aveti o schema electrica de ij jupiter 5 sau de planeta 5, dar nu din aia care o gasesti pe net, ci din aia dintr-un manual tehnic. Ideea e ca eu vreau sa dezafectez bordul si cam ar trebui sa stiu unde merge fiecare fir si de unde vine. Mailul meu e maniaxro@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 15, 2003 Share Postat August 15, 2003 Asta am luat-o de pe un site(nu mai stiu care) dar e scanata dintr-o carte tehnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 15, 2003 Share Postat August 15, 2003 P.S. E de planeta 5! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat August 16, 2003 Autor Share Postat August 16, 2003 10x alot man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 Io la nipru mi-am bagat picioarele in schemele lor. Am scot tot si am conceput-o ON THE FLY. Adik pe loc. Merge lux. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 cu placere maniax! faza e ca shi eu am avut nevoie ea shi n-am gasit-o la timp! mi-a facut-o unu' shi a doua sau a treia zi am gasit-o din prostie...asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate