Xomin Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 rock-river-festival.ro Camparea si intrarea gratuita Organizator: 9.7 RICHTER A.C.T. A.L.E. ALL THAT FOLLOWS AKRAL NECROSIS APOCALIPS AVANTGARDIA BACKLASH BETRAYER BUCIUM CADAVRUL DAYS BEFORE DISAPPEARANCE DIRTY SHIRT ERA DECAY FIRST DIVISION FORTRESS OF FAITH FORTUNETELLER HATHOR HEAVY BEAUTY HEAVY DUTY HIGHLIGHT KENOSIS HORRIFY HUSH INOPIA KREPUSKUL KATHAREIN KISTVAIEN L.O.S.T. LEGANCY LOUDRAGE MAGICA N.O.X. NEXUS OAIA NEAGRA OLD NO. 7 ORA DE FOC POTENTIAL PROGERIA REDOX REDLIGHT EYES SEE RED SEPTEMBER’S FALL SKULLP SPECTRAL SPEKTRU STAND ALONE SPIRIT LIBER SPIT FIRE TARANTULA TOY MACHINES TRUDA TRUE MIND WHITE ASH WARGANISM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 24, 2009 Autor Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) o mica neintelegere, in graba am copiat lista cu trupele inscrise, iar trupele care vor concerta vor fi urmatoarele: Ziua 1 TOY MACHINES 9.7 RICHTER MAGICA HIGHLIGHT KENOSIS A.L.E. TRUE MIND Ziua 2 BUCIUM INOPIA TRUDA L.O.S.T. AKRAL NECROSIS CADAVRUL Ziua 3 APOCALIPS ERA DECAY OLD No. 7 HATHOR N.O.X. HUSH Editat Iunie 24, 2009 de p.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 12, 2009 Autor Share Postat Iulie 12, 2009 vineri seara nu a fost foarte multa lume prezenta la concert majoritatea fiind localnici - iar in camping erau 15 corturi asa ca sambata am plecat din cernavoda iar dupa o masa campeneasca unde era soare si frumos am ajuns in tara ploilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate