icv45 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 http://masini.ro/stiri-auto-red-bull-x-fig...tutiei-7148.htm Nu am vz pe nicaieri anuntul si chiar este un eveniment foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Fix ce mi-am dorit sa vad la noi in tara, fix in weekendul cand sunt la Sibiu...ceapa ei de treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Iunie 26, 2009 Autor Share Postat Iunie 26, 2009 Eu imi anulez tot, are prioritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 http://masini.ro/stiri-auto-red-bull-x-fig...tutiei-7148.htm Nu am vz pe nicaieri anuntul si chiar este un eveniment foarte tare In sfarsit se scrie aici despre acest eveniment(ptr ca nu este un concurs dupa cat am pricepup) Stie cineva daca este concurs sau numai o demonstratie mai mare? Stie cineva despre numele celor care vor veni la Bucuresti? Ceva nume mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 ciudat .. eu vroiam sa merg la Londra pentru a vedea ... nu stiam ca se tine si la noi in tara .. daca e .. eu voi fi prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 (editat) scrie clar ca e vorba de un show facut de 4 piloti ce se dau in cursa asta..deci nu este vorba de o intrecere..sunt foarte curios ce o sa iasa fiindca pregatirile ptr x-fighters dureaza zile intregi si implica o gramada de oameni.. Editat Iunie 26, 2009 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 RedBull a dat comunicatul de presa de acum vreo 2 saptamni. Ca nu prea e presa interesata sa dea pe primele pagini... asta e partea a doua. Oricum, pe 4 iulie ne vedem acolo. Un show ce nu merita ratat, chiar daca nu e concurs, tot e ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 este un show prilejuit probabil de ziua us . un show simultan cu romania se mai tine si in rusia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikex Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Cu toate ca nu e decat o demonstratie sigur o sa fie foarte tare , cei 4 rideri concureaza anul acesta la x-fighters in SUA, Canada , Mexic, Spania si Anglia , pe langa concurs se mai desfasoara in cateva tari demonstratii cu numele de Red Bull X-Fighters Exhibition. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikex Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FilipCB Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 am fost,am vazut m-au lasat nervii si gata. nu exista termen de comparatie intre poze si evenimentul live. poze le sau filmuletele reprezinta 5% din emotia traita acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 vedeti si la excursii si la evenimente, s-au pus poze multe in topic... super eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) am fost,am vazut m-au lasat nervii si gata. nu exista termen de comparatie intre poze si evenimentul live. poze le sau filmuletele reprezinta 5% din emotia traita acolo. daa ju', ti(ne)-au demonstrat ca nu le ai(/avem ) cu motoru de remarcat ca pe jos nu era decit pavaj cu biscuiti de beton si la orice greseala ..... bonus muuuulte fracturi. evenimentul nu a fost promovat pe masura efortului celor 4 rideri, deh ... tara de microbisti. nu stiu daca a mai remarcat cineva dar atunci cind ambalau motoarele nici unul nu a dat vre-un rateu spre deosebire de motoretele bastinase ambalate raspuns la salut. Editat Iulie 5, 2009 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) daa ju', ti(ne)-au demonstrat ca nu le ai(/avem ) cu motoru de remarcat ca pe jos nu era decit pavaj cu biscuiti de beton si la orice greseala ..... bonus muuuulte fracturi. Si faptul ca in 10 metrii de la aterizarea pe rampa, dupa saritura, trebuiau sa opreasca in ditai balta Aici nu e de criticat, pt ca oamenii din organizare s-au pus sa stranga apa, la care unul dintre "saritori" vine si le face semn sa stea linistiti... Profesionisti, tata, ce mama dracului... Editat Iulie 5, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 vedeti si la excursii si la evenimente, s-au pus poze multe in topic... link? Stie cineva aproximativ pe la ce ora s-a terminat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 link? Stie cineva aproximativ pe la ce ora s-a terminat? Nu mai stiu ora, dar a iesit demential...Uite link, unde sunt de toate, poze, opinii, balacareala ca pe forum(ca doar asta ii desertul, nu?), etc /index.php?...t&p=1982382 (de aici incep pozele, de unde am pus linkul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate