dorel Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 salutare, in saptamana 6-10 iulie vreau sa merg in zona Focsani-Nereju-Mtii Vrancei. viteza cam 80-90, ma bag si pe drumuri proaste, as vrea sa ajung si undeva mai sus cat sa se vada un peisaj mai larg. Stiu ca e in timpul sap, dar eu dum am ultimu ex si chiar vreau sa evadez undeva cu motoru doritorii sunt asteptati. accept si alte propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Detalii se poate?(cu cortu sau cazare , o zi doua 3). Noi duminica ne intoarcem de la Tg. Secuiesc si am fi interesati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 salutare focsani, valea sarii, naruja, nereju si chiar mai sus, pana la cabana padurarului - asfalt impecabil, tocmai pus din nereju, se poate merge si pe drum forestier pana in cheile narujei si chiar peste, pana la poalele dealului negru - doar hard enduro ! noi mergem cam in aceeasi zona in uichendul 10 si 12 - vezi EXCURSIE DE CUTREMUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iunie 29, 2009 Autor Share Postat Iunie 29, 2009 am vazut topicul, dar, 1: pana la focsani ma zboara vantu dak ma tin dupa voi si 2: pe 11 cel tarziu tre sa fiu acasa pt k noaptea plec in croatia, ms d inv oricum pai, daca mergeti putem sa dormim p-acolo o noapte, de preferat cu cortu ca n-am nici bani si mi se pare mai haiducesc ,vorbesti de duminica 5,nu? eu am gume de sm,asa ca merg cat tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 salutare. eu plec maine spre nereju, daca nu ploua. Pe seara, nu prea tarziu sunt in buc. Daca vrea cineva sa ma-nsoteasca e binevenit. ps: motoru meu nu merge tare decat pe serpentine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate