Judas Iscariot Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Salut. Am in plus urmatoarea carena din fibra pentru R6 pe care m-am decis sa o fac de sacrificiu pentru pista pana voi putea achizitiona un set profi de carene de curse. Caut pe cineva care sa lucreze in fibra si sa-mi modifice masca, umpland cele doua decupaje pentru far sau care sa-mi fabrice doua bucati detasabile care se potrivesc in acele goluri. Rezultatul final ar trebui sa arate in acest fel - cu golul aferent pentru ram air: Cine ma poate ajuta? Editat Iunie 30, 2009 de Judas Iscariot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Salut. Am in plus urmatoarea carena din fibra pentru R6 pe care m-am decis sa o fac de sacrificiu pentru pista pana voi putea achizitiona un set profi de carene de curse. Caut pe cineva care sa lucreze in fibra si sa-mi modifice masca, umpland cele doua decupaje pentru far sau care sa-mi fabrice doua bucati detasabile care se potrivesc in acele goluri. Rezultatul final ar trebui sa arate in acest fel - cu golul aferent pentru ram air: Cine ma poate ajuta? Vorbeste cu Smoke el lucreaza fibra de sticla...Andrei... 0722670870 Editat Iunie 30, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate