shuvyx Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 (editat) Model 2005!! Sau stie cineva daca se potriveste releul de pe alt model? Multumesc Editat Iulie 4, 2009 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 Nimeni??? Macar o idee daca se "pupa" cu un alt model.... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel.nastase Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Si eu caut releu... poate daca dai cateva detalii sau o poza .. uite al meu arata asa ... si al tau probabil arata ca cel cu mufa mai scurta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 Si eu caut releu... poate daca dai cateva detalii sau o poza .. uite al meu arata asa ... si al tau probabil arata ca cel cu mufa mai scurta .... Mergi la Monster Garage..E undeva la capat de linie pe Giulesti!! Gasesc baietii o solutie. Service mai serios sincer nu stiu!!! Nu le fac reclama, insa niciodata cand am dus motorul acolo nu a stat mai mult de 2-3 zile si l-am ridicat perfect reparat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate