Bogdan101 Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Am si eu o intrebare..Am un Ducati Monster 600(an 2000) achizitionat de curand...problema ar fi ca nu vad pic de ulei in cutia de viteza...are gemulet de ala exact ca la uleiul de motor... e normal asa? nu prea cred ..nu?)))) dar nici nu vad pe unde asi putea sa adaug ulei pt cutie ..ma poate ajuta cineva ? multumesc anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 se baga ulei separat?..nu stiu...intreb...ca daca nu se baga separat...gemuletul ala trebuie sa arate nivelul de ulei motor/cutie si trebuie sa tii mobra vertical sa-ti arate nivelul corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 cel mai bine intri aici /index.php?showtopic=204258 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate