lilken Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 In primul rand, salut, in al doilea... Ma gandeam sa imi schimb motocicleta, am un kawasaki zxr 400 si in cautarile mele pe internet m-am impotmolit la ktm duke 2. In mod normal o sportiva de capacitate cilindrica mai mare ar fi fost prima pe lista dar tinand cont de faptul ca: 1. circul 80% din timp prin oras 2. am 1.94 , ~90 kg (arat ridicol pe zxr) 3. locuiesc in Timisoara (gropi, cratere pe aproape toate strazile) Revenind.. ma intereseaza in mod special daca aceasta motocicleta isi merita pretul (care conform unor site-uri de specialitate este destul de piperat), daca da... intrebarea urmatoare ar fi, tinand cont de inaltimea mea, cat de confortabila este (zxr-ul ma omoara la drumuri mai lungi). Am mai citit pareri ale unor detinatori de duke-uri si mi s-a parut cel putin ciudat sa aflu ca sta destul de prost la capitolul fiabilitate, sa fi fost vorba de ghinionisti ? Multumesc anticipat pentru feedback, Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate