renzetti_v2 Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Salut acuma este doar un singur topic al meu pe tot forumu adica acesta Oferim Service Carene in bucuresti Reconstructi profesionale fara diferenta si fara greutate in plus Modificam Motoare batrane GSX YZF CBR cu carene modele noi R6 R1 CBR etc Producem Piese unicat Codite Pt ori ce model inclusiv RS Cream cu arta si precizie carene din reviste UNICATURI O sa postez niste poze cu lucrarile noastre in cateva zile Oferim si vopsitorie INFO:0720606397 andrei zona TITAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Salut acuma este doar un singur topic al meu pe tot forumu adica acesta Oferim Service Carene in bucuresti Reconstructi profesionale fara diferenta si fara greutate in plus Modificam Motoare batrane GSX YZF CBR cu carene modele noi R6 R1 CBR etc Producem Piese unicat Codite Pt ori ce model inclusiv RS Cream cu arta si precizie carene din reviste UNICATURI O sa postez niste poze cu lucrarile noastre in cateva zile Oferim si vopsitorie INFO:0720606397 andrei zona TITAN salut...spune-mi si mie un pret aproximativ pt modificat codita gsxr 750 ..an 1999....in ceva gen K3... Daca nu vrei sa postezi aici, da-mi un PM merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
renzetti_v2 Postat Martie 23, 2006 Autor Share Postat Martie 23, 2006 sal Trebue sa vad cat este de modificat am matrite codita k4 si fata k4 pretu il vorbim de fata Vopsitorie spritchit etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doarerau Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 am si eu un CBR1000f din 89 si are nevoie de ceva reparatii la carene,[ceva crapaturi,si pe stanga de refacut partea de jos ].Zimi si mie un timp de executie,si daca se poate cum se procedeaza, sunt din loc Harsova,jud Constanta ,tre sa vin la tine ? am si eu un CBR1000f din 89 si are nevoie de ceva reparatii la carene,[ceva crapaturi,si pe stanga de refacut partea de jos ].Zimi si mie un timp de executie,si daca se poate cum se procedeaza, sunt din loc Harsova,jud Constanta ,tre sa vin la tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pacorabane Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 cat ma costa si pe mine un vopsit de aripa de noroi la un scuter , aripa este noua nouta dar nevopsita, culoare standard(crem) aduc eu vopseaua( as vopsi-o singur dar nu stiu daca mai este nevoie de vreo pregatire daca este noua),ma gandeam sa o fac cu un spray in culoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate