schlitz Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Salut baieti ! Mi s-a rupt intinzatorul lantului de distributie dupa care..... stiti ce se intampla cand e problema cu distributia. Acum, as avea nevoie de un motor, fara carburatoare sau pe cineva care sa ma ajute cu reparatia.Sunt convins ca va pricepeti sau ca, cunoasteti pe cineva care ma poate ajuta. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Salut baieti ! Mi s-a rupt intinzatorul lantului de distributie dupa care..... stiti ce se intampla cand e problema cu distributia. Acum, as avea nevoie de un motor, fara carburatoare sau pe cineva care sa ma ajute cu reparatia.Sunt convins ca va pricepeti sau ca, cunoasteti pe cineva care ma poate ajuta. Multumesc anticipat. la bursa-vanzari - piese de schimb- se chinuia un baiat demult sa vanda un motor pt a ta cu capacul de la cutie spart<dar pe tine nu te intereseaza asta> nu mai stiu numele complet dar era ceva cu dobre...... cauta mai din urma ca avea si un pret bun la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 nu il mai are,aceeasi problema a avut si el,sfatul meu e sa cumperi un motor direct din afara, cam vreo 400 de euro costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 nu il mai are,aceeasi problema a avut si el,sfatul meu e sa cumperi un motor direct din afara, cam vreo 400 de euro costa baiatului ala ii sarise <rupt>lantul de la roata, nu cel de distributie<motorul era ok 12,ceva compresie> dar daca nu-l mai are pacat. oricum tot la piese gasesti orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schlitz Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 Multumesc baieti, am rezolvat-o, am luat alt motor cu totul dar trebuie sa-i schimb si astuia distributia sa nu am aceeasi surpriza. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate