Andrei_D Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Salut! Fiindca e plin forumul de poze cu japoneze (mobre, nu fete), m-am gandit ca ar fi frumos sa vedem si alt fel de motociclete in afara garajului. Daca aveti timp si chef, puneti si voi poze ca de inceput, o sa incep eu. Bolboci > Padina Editat Iulie 21, 2009 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 dap, stilul vechi! ...recunosc noroaiele....si ciorapii de ploaie.... Mesaj completat dap, stilul vechi! ...recunosc noroaiele....si ciorapii de ploaie.... ...eu folosesc saci de gunoi de 80 de litrii si banda izolatoare rosie ...dar folia de impachetat ar putea fi mai performanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Io evit plasticurile si mersul pe ploaie/noroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 de pe vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iulie 22, 2009 Autor Share Postat Iulie 22, 2009 Frmuoase motoare, frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gheghemann Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Salut.Voi ati fost cei care s-au oprit langa Jawa mea, si a-ti spus "uite jawaaa"?? Daca voi ati fost, mi-a parut foarte rau ca nu am putut sa urc sa dau mana cu voi, pt ca ati plecat exact atunci cand am vrut sa vin.M-a bucurat foarte tare cand am auzit sunetul de comunista pe acel drum care mai jos a fost foarte nasol.Am crezut ca acolo imi rup motorul ....Asfalt uscat si la cat mai multe plimbari cu comunistele voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iulie 23, 2009 Autor Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) Salut! Da, noi eram. Uite dovada Daca ne place acelasi tip de drum, inseamna ca ne vom mai intalni. Iti multumim la fel! Editat Iulie 23, 2009 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Pun si eu o poza cu comunista in care am oprit putin pt un mic popas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 6, 2011 Autor Share Postat Octombrie 6, 2011 Fiindca scuterele noastre merg prea bine, de prea mult timp, am zis sa mai distrugem cate ceva la ele, ca vine iarna si parca vad ca n-o sa avem ce face. Cum mai degraba strici motocicleta altuia decat pe a ta, am facut schimb de mobre si hai spre Leaota. Era sa ne uitam casetofonul cu manele dar asta e alta poveste. Fara alte cuvinte, Enduro cu 3 frigidere: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 No nii....acuma' cand mi-am luat si io trompeta d-aia cu guma in cap, nu ma luati si pe mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate