Baiazid Postat Ianuarie 26, 2004 Share Postat Ianuarie 26, 2004 Vreau si eu pentru nipra mea MT10 asa: 1.pinion I 2.furca si sincrion pentru pinionul de mai sus evident contra cost si sa fie bune. Tunaru nu are, la cumparari piese am dat dar fara prea mult succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 26, 2004 Share Postat Ianuarie 26, 2004 stiu nishte baieti in sibiu care mi-au promis shi mie cami fac un pinion dar problema e ca eu nu il am pe ala vechi...fa rost de unul la fel sau unul vechi ca sa te scuteshti de schitze shi o sati dau nr lor..nu stiu cit cer pe ele exact ...dar le fac bine din olc 45 sau MOC shi le trateza shi ies bine ..cred ... mailul meu e bastybikes@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 26, 2004 Share Postat Ianuarie 26, 2004 salut!!! lasa un nr de mobil si-ti dau sms daca am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 27, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2004 salut!!!lasa un nr de mobil si-ti dau sms daca am telefonul meu in timpul saptamanii este: 0766618036 iar in weekend am 0726282378. mail: mircea@drbuc.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate